Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Αυτόγραφο παρακαλώ...

     
    Έβλεπες προχθές "Winx". Mεγάλωσες, βλέπεις, και θες "κοριτσίστικα" και όχι "ουδέτερα" πράγματα. Κάποια στιγμή λοιπόν άκουσα να λέει ένας και καλά τυπάς σε μία πιτσιρίκα "να θυμάσαι ότι είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου"!

     Αυτό ακριβώς λατρεία μου. Μάλλον σου γκρινιάζω πολύ και ζητάω πολλά από σένα και γι' αυτό δεν το πιστεύεις τώρα που το διαβάζεις.
     Η αλήθεια είναι ότι στο είπα αργά χθες το βράδυ, όταν σε πήγα στο κρεβατάκι σου. Η αλήθεια είναι επίσης ότι πρέπει να στο λέω πολύ πολύ συχνότερα, γιατί η αλήθεια είναι ότι

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ!  
    
     Είσαι εκπληκτικός χαρακτήρας, έχεις πραγματική ωριμότητα, αλλά, κυρίως, έχεις ολοζώντανη, βαθιά και αληθινή ανθρωπιά, αβίαστη, ανεπιτήδευτη. Και γι' αυτό σε λατρεύω περισσότερο απ' όλα. Μπορεί να γίνεις ό,τι θες εσύ όταν μεγαλώσεις, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις με τη ψυχή σου και με όλες σου τις δυνάμεις (γιατί από τσαγανό έχουμε περίσσιο!), αλλά το σημαντικότερο είναι ότι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις με ανθρωπιά. Και αυτό, λατρεία μου, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή σου, μην αφήσεις να σε πείσουν για το αντίθετο.
     Και είμαι σίγουρος επίσης ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τί εννοώ με αυτό. Πάντοτε όμως να αναζητώ αυτόγραφο από σένα...
Σ' αφήνω με ένα κομμάτι από τον Αλκίνοο, που πλέον αγαπήσατε κι εσείς μαζί μας. Νομίζω ότι σου ταιριάζει τέλεια.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου