Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Αυτό μου λέει κι η θεία Μελίνα!


       Σε φωνάζω που λες προχθές, μεγάλε, για "να με κάνεις μια αγκαλίτσα". Και φυσικά, έτρεξες αμέσως.
     
      Σε κάνω λοιπόν αγκαλίτσα και όπως σε σφίγγω, σου λέω: "Πόσο ωραία αγκαλιά κάνεις, αγάπη μου"! Και 'συ: "Αυτό μου λέει κι η θεία Μελίνα"!
     
     Το έχεις καταλάβει, ρε μαφιόζε, ότι μας λιώνεις που είσαι αγκαλίτσας και μας χειρίζεσαι μια χαρά!!! 

     Σου εύχομαι να στο λένε και όταν μεγαλώσεις, όποια/όποιος/όποιοι θέλεις, γιατί είναι πολύ σημαντικό να δίνεις και να παίρνεις ζεστασιά στη ζωή σου, φίλε! Το πιο σημαντικό απ' όλα, κι ας τους άλλους να λένε! Δεν έχει σημασία πως, γιατί και με ποιον βρίσκεσαι, η καρδιά σου είναι δική σου και μόνο εσένα πρέπει να απασχολεί το πως και με ποιο τρόπο θα την ζεστάνεις.
    Μάλλον σου φαίνονται λίγο ακαταλαβίστικα όλα αυτά, όταν θα μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις, να ξέρεις όμως ότι σε λατρεύω όπως και ό,τι κι αν επιλέξεις να ερωτευτείς στη ζωή σου, αρκεί να είσαι εσύ ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος.
    Όλα τα άλλα, άστα να πάνε, είναι μόνο για μικρούς ανθρώπους, ανέραστους. Κι αυτοί, δεν ξέρουν ούτε να αγαπάνε, ούτε να αναγνωρίζουν και να αποδέχονται την αγάπη. Για την πραγματική μιλάω, όχι της τηλεόρασης...  
       Αυτά τα "γρήγορα", μετά από καιρό, αλλά έπρεπε να στα πω... Βλέπεις, έχω "μαλώσει" με αρκετούς για τα θέματα αυτά και ήθελα να τα ξέρεις προκαταβολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου